Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 10, 2010

Joev woog op het moment van schrijven 86.70 kg (bmi: 31.09).

Daar ben ik weer even. Hier alles ok, ben helaas wel aangekomen. Hans is een week weg en dan ga ik uit verveling (en omdat hij er niet is om op te letten) snaaien. Koekje hier, snoepje daar. Eva is een weekend naar Brugge geweest en kwam terug met een pond bonbons. Heerlijk natuurlijk, dan kan ik de verleiding niet weerstaan. Dus ik weet waar het door komt en we zullen er weer wat aan gaan doen.
Alles zit weer in het werkritme. Volgende week beginnen we met onze zomeractie. Dan gaan we alle klanten bellen met een aanbieding in de wijnen. Dat betekent veel drukte, want alles wat besteld wordt moet ook nog voor 1/2 juli bij iedereen thuis bezorgd worden. en dan kunnen we weer op vakantie om bij te komen. Heb er nu al zin in, eerst een paar weken lekker tekeer gaan en dan weer naar de zon.
Zitten er over te denken om een nieuwe camper te kopen. Nou ja, geen nieuwe maar een nieuwere. Die van ons is van 1992. We hebben deze nu 2 jaar en weten nu, uit ervaring, wat we willen. Iets meer motorvermogen, wat moderner, en indien mogelijk een vast bed. Dan hoeven we niet meer elke avond bedje te maken maar kunnen we er zo in. Leuk om te gaan kijken wat er overal te koop is. Eerst maar eens kijken of we onze camper goed kunnen verkopen.
Dat is het weer voor nu, allemaal veel succes en toitoitoi.
groetjes, :joev:

June 10, 2010 om 15:15
Hoi Jolanda,

Wat spannend meis, een nieuwe camper.:camper: Leuk hoor en ik wens jullie heel :veelsucces:Ook veel sterkte met de drukke tijd die op komst is.
Fijn dat alles zo goed gaat maar niet leuk dat je aangekomen :stijgendelijn: bent. Niet aankomen in de vakantie :relax: en dan wel thuis, de omgekeerde wereld.
Hoor wel hoe het weer verder gaat. Tot mails,
:tian:
June 10, 2010 om 15:48
Dank voor je berichtje en wat de huizenmarkt betreft, ik ben er van overtuigd dat nu de VVD gewonnen heeft, de huizenmarkt weer op gang komt. De mensen waren gewoon voorzichtig vanwege die hypoteekaftrek maar ik wist gewoon dat mensen dat niet pikken. Eens zal het er wel van komen , de omliggende landen hebben het allemaal niet meer maar dat het zomaar over kon zijn, gaat echt niet want dan zou 80 % van de huizenbezitters hun huis moeten verkopen en die komen dan bij de bank terecht en die heeft het geld er niet voor. Als je dat allemaal bedenkt , begrijp je wel dat dit echt niet kan.
Dus ik heb nog steeds een goed gevoel dat het echt wel goed komt. Niet volgende week maar, tussen nu en ik hoop een jaar , heb ik toch wel het idee dat het best wel zal lukken. Eerst zei ik dat ik het in de winter niet zou willen maar nu mag het wel want dan gaan we daar gewoon in pension en gaan van daaruit zoeken. We hebben echt veel geleerd en zijn er nog meer van overtuigd. Ons laatste bezoek aan Burgenland zijn we hoog geweest tussen de druiven en het was zo prachtig, we hebben genoten. De omgevening , net voor Güssing is ook prachtig. Het is nog steeds moeilijk omdat er zoveel mooi is. We hebben echt veel reeën gezien en hazen en fazanten, ongelooflijk . En zo stil op de weg , die ruimte, heerlijk.
Nou meis, nogmaals sterkte met alles.
Hou je taai tot Hans er weer is. Knuffel voor jou en Liesl.
:tian:
June 11, 2010 om 08:49
yolanda
jammer dat wij zijn:pijlup:
we weten ook hoe dit komt he! dus vanaf nu:zweep:
zodat we op vakantie kunnen pronken in onze :bikinidown::bikinitop:
Ach ik begrijp jullie hoor, we hebben ook een nieuwere boot gekocht(wat moderner en ruimer)
Allemaal goed overwogen ze want het is geen brood dat je koopt he!
En zeker met de ziekte van mijn man heb ik zoiets van nu het nog kan gewoon... genieten
Heb woe naar een crematie moeten gaan van een vriend, amper 43j oud, dan besef je pas dat het plots allemaal gedaan kan zijn
Voor jullie komt de vakantie snel dichterbij, wij gaan pas 21 augustus
fijn weekend
June 12, 2010 om 05:20
:hallo5: hoi Jolanda,

gaat het weer goed met je? nee het valt niet mee als je vaak alleen bent en dan brengen ze ook nog heerlijke bonbons voor je mee!!!
spannend, kijken voor 'n nieuwe camper... veel succes!
die tekening is niet echt. hij komt van 'n site waar je je eigen foto(of die van de kinderen) kan bewerken. heb ik ook met verschillende foto's van de kleinkinderen gedaan en dat is best leuk geworden. ik wou dat ik zo goed kon tekenen maar helaas gaat die eer naar iemand anders!!!

wens je 'n heel mooi weekend toe! :zon:

:groetjes3: Anne :yingyang:
June 19, 2010 om 10:50
Hoi Jolanda,

Wat zielig voor Liesl, laten we hopen dat het heel gauw goed komten dus een :jezelfknuffelen:van de :3musketiers:

Lekker dat je het zo druk hebt, is goed voor je. Straks weer lekker met vakantie. Hebben jullie je nieuwe :camper: al. Is die oude al verkocht of is het net als ons huis eerst de oude weg en dan de nieuwe pas.
Wij hebben het wel eens over zoiets gehad en dus kwam het hier weer ter sprake maar met O. in het vooruitzicht, waar we dan best wel wat te doen zullen krijgen, is het toch 'nee' geworden. Jammer hoor maar het is niet anders.

Zoals je gelezen hebt, moet hier ook weer flink in de weer gegaan worden. We gaan het gewoon weer proberen.

Wens jullie een heel fijn weekend en sterkte met Liesl. Tot mails,
:tian:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan