Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 15, 2010

Joev woog op het moment van schrijven 86.50 kg (bmi: 31.02).

Hallo allemaal,:fflangs:
hier nog steeds goed druk, en dat met die warmte. Gelukkig wel een grote blower op kantoor, anders is het niet te harden. Hans heeft vandaag ruim 900 km gereden om weer wijnbestellingen weg te brengen. Als het goed is nu nog één ritje in Friesland en dan is alles weg. Vanaf maandag de camper :camper:klaarmaken en dan woensdag 4 weken op vakantie:bigsmile:. Weet niet of ik in de vakantie langskom want ik heb het idee dat er in Le Marche, Italië:italie02:, niet altijd verbinding te krijgen is:zucht:. Duurt soms wel een week voordat ik reactie krijg op mail naar de camping voor het reserveren.
We zien het wel, ga lekker op zomerreces :hangmat2:en de lijn :dalendelijn:komt weer als we terug zijn.
Wens iedereen die weg gaat een hele fijne vakantie en iedereen die thuis blijft: werk ze en hopelijk mooi weer op de vrije dagen.
groetjes, Jolanda. :bye::jezelfknuffelen:

July 15, 2010 om 17:45
Lieve schat,:kussie: je mag je niet schamen :shy: hoor. Jij bent zo vreselijk druk :kantoor2: en een mens kan toch niet alles bij houden. Als het komt is het leuk :banaan1: maar als het niet zo is , is het ook goed hoor. Wij houden wat dat betreft niet van plichtplegingen.:supperbuddy:voor mij.
Fijn hé dat jullie alweer zo gauw weg gaan . 4 weken , ook al zo'n tijd. Hoop heel af en toe iets van je te horen :oren:. Gewoon om te horen hoe het gaat.
Weet niet of we elkaar nog voor die tijd mailen :laptop: en zo niet, dan wens ik jullie een hele verschrikkelijke fijne vakantie.:camper: Het is jullie van harte :hartje: gegund .
Liesl :bruineruwhaar: gaat toch weer mee hé?
Voor nu, :slaaplekker:
:tian:
July 17, 2010 om 06:43
Dank voor je mail en nogmaals ,
Heel veel plezier en :genietervan:
:eenfijnweekend:
:tian:
Onbekend
July 19, 2010 om 05:27
Hallo Jolanda wens je een hele fijne vacantie toe!Ja geniet en laat internet maar lekker achterwege!Tenminste dat zou ik doen hoor!Wens je veel plezier en veel succes met het afvallen nog!Groetjes van Ineke
August 9, 2010 om 10:43
Hallo Jolanda!

Terug van "weg" geweest. Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt en wens je het allerbeste toe. Vandaag start ik opnieuw een afslankpoging en met de hulp van mijn buddy's moet dat zeker lukken!

Groetjes, Treigo

:iedermoment:
August 9, 2010 om 11:05
Hoi Jolanda,

Zag dat je af en tot even inlogt en ik hoop dat jullie een hele fijne vakantie :strand3: hebben en alles naar wens gaat. :camper:
:veelplezier:
:tian:
August 27, 2010 om 12:07
Hoi Jolanda,

Volgens mij moet je zo langzamerhand toch wel weer op honk :huis:terug zijn! Hoe is het met je? Vakantie :camper: mooi geweest? Vast wel, ben benieuwd naar je verhalen.:dagboek:
Wens je :eenfijnweekend:.
:tian:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan